Blankenburgh Wonen en Slapen terug in Vlissingen

  Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Sinds enkele maanden heeft de woon- en slaapwinkel Blankenburgh weer voet aan de grond gekregen in Vlissingen op een nieuwe, mooie en zeer makkelijk te bereiken locatie: Gildeweg 21.


DOOR BO VAN SCHEYEN

Een bedrijvig gebied vlakbij de Albert Heijn XL en nog wat andere publiekstrekkers, daar is de nieuwe winkel Blankenburgh Wonen en Slapen neergestreken. "Ja, wij vinden vrij parkeren voor de deur een service naar onze klanten toe. De meeste mensen komen zeer gericht winkelen en zijn soms meerdere uren bij ons binnen voor advies en uitleg", aldus eigenaar Jeroen Blankenburgh.

Begrip op Walcheren Blankenburgh Wonen en Slapen is een begrip op Walcheren. Ongeveer 70 jaar geleden begon het familiebedrijf in Nieuwdorp, later kwamen daar ook vestigingen in Middelburg, Goes en Vlissingen bij. Vijf jaar geleden trok Blankenburgh weg uit Vlissingen richting De Mortiere. "Een plek op Walcheren waar je met een concept als het onze niet kon ontbreken. Echter nu waren er wel twee vestigingen in één stad, dat wilden we toch liever wat breder spreiden en in Vlissingen was veel weggetrokken, vandaar dat we nu erg blij zijn met onze nieuwe stek", aldus Jeroen Blankenburgh. "Onze twee locaties zijn nu versterkend en aanvullend aan elkaar. Vlissingen richt zich naast de woninginrichting vooral op het complete slaap assortiment, Middelburg richt zich op de woninginrichting. Natuurlijk werken we optimaal samen om onze klanten een zo compleet mogelijk aanbod te bieden." En dat aanbod is groot. Jeroen: "We werken op het gebied van slapen met enkel Nederlandse fabrikanten. Denk aan Pullman, Norma, Avek, Silvana en ook de enige Zeeuwse fabrikant Van Cadsand Beds is bij ons te vinden. Dat is een bewuste keuze. Zo houden we lijntjes kort, weten we precies wat het aanbod is en bij specifieke verzoeken kunnen we daardoor snel handelen. Wij zijn geen doorsnee winkel, toch vind je bij ons ook al de populaire boxspring voor een schappelijke prijs. Doordat we al zo lang in deze branche zitten is het geven van advies voor ons een tweede natuur geworden. Een boxspring, ledikant of matras koop je niet zomaar even tussendoor. Zeker niet als er klachten in het spel zijn zoals rug- of neklachten of klachten met een andere medische oorzaak. Dat vergt goed advies, testen en nog eens testen. Een hoofdkussen kun je bij ons meenemen om thuis te testen, maar een matras is toch altijd goed afwegen. We zien een trend dat mensen toch weer meer kiezen voor een steviger slaapcomfort."

Service Bij Blankenburgh krijg je service van de bovenste plank. Advies aan huis, het inmeten, het plaatsen en monteren en zelfs het meenemen van je oude spullen horen daar allemaal bij. Stoffering van plafond tot vloer. Kortom, om mooi en aangekleed te wonen en comfortabel te slapen moet je bij Blankenburgh zijn!

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief