Het nieuwe hotel Kaap West.
Het nieuwe hotel Kaap West. (Foto: Angela Verdam)

Proefslapen en -dineren in nieuw hotel

  Bedrijvig Nieuws

WESTKAPELLE – Vrijdag 12 april opent Hotel Kaap West in Westkapelle de deuren voor haar eerste gasten. 'We nodigen iedereen, en inwoners van Westkapelle in het bijzonder, uit om vóór de opening te komen proefslapen en proefdineren", vertelt hotelier Michel Kloeg.


Het nieuwgebouwde hotel op 4-sterrenniveau beschikt over 43 suites, 24 hotelkamers en een visrestaurant met 200 zitplaatsen. In het kader van duurzaamheid heeft het nieuwe hotel 340 zonnepanelen. Het kunststof rieten dak heeft een isolerende functie en draagt bij aan de lage energiebehoefte van het hotel. Verder worden warmtepompinstallaties gebruikt voor het duurzaam verwarmen en gebruiken van water.

Verbeterpunten

Om de puntjes op de i te zetten zijn van maandag 8 tot en met donderdag 11 april de deuren geopend voor kritische proefslapers en -eters om eventuele verbeterpunten te signaleren. Een overnachting inclusief ontbijt kost 25 euro per persoon per nacht en reserveren is mogelijk tot vrijdag 5 april. Tijdens het proefdineren kost een driegangenkeuzediner van vis-, vlees- en veganistische gerechten 24,50 euro per couvert.

Kijk voor meer informatie op www.hotelkaapwest.nl/nl/proefslapen en www.hotelkaapwest.nl/nl/proefdiner. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief