ambulance134
ambulance134 (Foto: Archieffoto)

Man die 3-jarig jongetje aanreed had niet gedronken

  Politie

VLISSINGEN - De man die maandag in Vlissingen een 3-jarig jongetje aanreed had niet gedronken, maar had wel sporen van THC (wiet) in zijn speeksel. Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.


Het ongeluk vond maandag rond 17.30 uur plaats op de Duijvendrechtstraat. Vermoedelijk stak het jongetje zonder te kijken de straat over, tussen auto's door, en kon een aanrijding niet meer voorkomen worden door een 37-jarige Vlissinger die in zijn auto door de straat reed. Direct werden hulpdiensten gealarmeerd door omstanders. Ook werd een traumahelikopter gewaarschuwd, maar die werd afgemeld toen bleek dat het 3-jarige slachtoffertje door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd kon worden. Over zijn toestand is verder niets bekend.

Op het politiebureau is bloed van de man afgenomen door een arts. Dit wordt opgestuurd naar het Nederlands Forensisch instituut (NFI). Dat instituut gaat onderzoeken in hoeverre de man maandag (nog) onder invloed was van THC. Hij heeft een verklaring afgelegd op het politiebureau en kreeg een rijverbod van 24 uur. Door de agenten wordt proces-verbaal opgemaakt. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief