Foto: Politieteam Walcheren

Man fietst door rood met haai in tas

  Politie

VLISSINGEN - De dienst van agenten uit Vlissingen zag er zaterdagnacht wel heel ongewoon uit. "We dachten alles meegemaakt te hebben, maar dat was toch niet zo." Toen ze een fietser aanspraken op door rood rijden, was zijn excuus dat hij een haai in zijn tas had.


Toen de agenten de man vroegen waarom hij door rood reed, kwam hij met een wel heel bijzonder excuus, aldus het Facebookbericht van politieteam Walcheren. 'Ik kon niet op tijd remmen, omdat ik een haai in mijn tas heb', verklaarde de fietser. Hierop controleerde de politie ietwat sceptisch de tas, maar tot haar verbazing bleek de man geen smoes te hebben verzonnen. In een kunststof tonnetje bleek een levende kleine haai te zitten. Onder het toeziend oog van de politie is het dier, dat in goede gezondheid verkeerde, veilig naar een aquarium gebracht.

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>