Achtervolging leidt tot aanhouding van heler motorfiets in Vlissingen

Achtervolging leidt tot aanhouding van heler motorfiets in Vlissingen

  Politie

VLISSINGEN - Een 18-jarige man uit Vlissingen is zondagavond aangehouden op verdenking van heling. De man reed op een gestolen motorfiets.


Agenten zien rond 19.40 uur op de Scheldestraat de man op de gestolen motor rijden. Er ontstond een achtervolging door de wijk Bosschenburgh waarbij meerdere politie-eenheden werden ingezet. Enige tijd later wisselde de verdachte van voertuig en reed hij op een bromfiets. Een agent gebruikte pepperspray om de jongeman te stoppen, maar deze gaf gas bij en ging er weer vandoor. Op de Bosschenburghweg werd hij aangehouden. 

De politie trad met een machtiging de woning van de verdachte binnen omdat het vermoeden bestond dat de gestolen motor daar zou staan. Het voertuig werd daar inderdaad aangetroffen alsmede goederen ten behoeve van een hennepkwekerij. Zowel de motor als de goederen zijn in beslag genomen.  

De 52-jarige bewoner van het huis is aangehouden omdat hij de agenten niet in de woning binnen wilde laten. Beide verdachten zitten vast voor verhoor en verder onderzoek.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>