Logo internetbode.nl/vlissingen

Landskampioen Badminton Velo geeft jeugdclinic

  Sport en Vereniging

OOST-SOUBURG - Op 29 januari zal de regerend landskampioen VELO Badminton uit Wateringen aan de badmintonspelende jeugd bij de verenigingen in Zeeland een clinic geven.

Het doel van de clinic is om iets extra's te bieden voor de reeds spelende jeugdige badmintonners bij de verenigingen en hen te blijven boeien voor de badmintonsport. De reeds actieve jeugdleden zijn de beste ambassadeur van de vereniging en het badminton en een unieke ervaring als deze vertellen ze door aan hun vriendjes en vriendinnetjes. Dat kan mogelijk weer nieuwe jeugdleden op voor de vereniging. Daarnaast is deze clinic een uitgelezen mogelijkheid om de vijf Grand Prixtoernooien onder de aandacht te brengen. Vijf verenigingen gaven de afgelopen maanden aan concreet interesse te hebben in de jeugdclinic en op basis daarvan hebben wij gekozen voor de locatie Vlissingen. VSV Marathon en BC Astroïden zullen die dag gastheer zijn van deze clinic/ demonstratie. (Clinic/ demonstratie VELO Badminton Wanneer: 29 januari (middag: 14.00-17.00 uur). Waar: Vlissingen (evt. Oost -Souburg).

Uitnodiging

Met dit bericht nodig ik je uit om de clinic bij te wonen en vraag ik je om het bij jouw vereniging actief de clinic te promoten bij de jeugdleden. Voor de uitvoering is het handig om te weten met hoeveel kinderen je verwacht te komen. Zo kan de clinic zo ingericht worden dat er zo veel mogelijk persoonlijke aandacht voor elk kind is. Er is geen verplicht minimum of maximum! Komt een ouder alleen met een kind kan dat ook! Maar met meer is natuurlijk altijd leuker.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432895440455-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Project Engineer

Kruiningen

diverse vacatures

Tholen

Technisch MBOérs

Borssele

Diverse vacatures

Middelburg / Vlissingen

Diverse vacatures

regio Zeeland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief