Foto: Jose van der Wegen

Sinterklaas heeft een drukke zondag voor de boeg in Woensdrecht

HOOGERHEIDE - Sinterklaas en zijn pieten reizen zondag door de gemeente Woensdrecht.


De kern Woensdrecht is de eerste in de rij. Daar arriveert het gezelschap rond 12.00 uur op het Colonel Whitakerplein. Daar heten alle kinderen en Harmonie Aurora hem welkom.

Putte

Putte is het tweede dorp in de rij. Sinterklaas en zijn pieten worden daar rond 13.00 uur verwacht bij de Sint Dionysiuskerk. Daarna volgt een toneelvoorstelling en spelletjesmiddag in MFC De Biezen.

Huijbergen

In Huijbergen begint het feest rond 13.30 uur. Sinterklaas maakt een rondrit door het dorp en om 14.30 uur is er nog een feestje in MFC De Kloek.

Ossendrecht

De kinderen in Ossendrecht worden rond 13.30 uur op de Markt verwacht. Ook in Ossendrecht maakt Sinterklaas een rondje door het dorp. Hij en zijn pieten, onder wie een piet met glutenvrij strooigoed, eindigen hun rondrit, waaraan Re-Creation meewerkt, bij De Drieschaar.

Hoogerheide

Hoogerheide is als laatste aan de beurt. De goedheiligman komt om 14.30 uur aan op het Ouwe Raedthuysplein. Met zijn pieten en muziekvereniging De Scheldezonen loopt hij vervolgens door de Raadhuisstraat naar de kerk.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES