Afbeelding
Foto: archief Weekblad de Bode

Drie Woensdrechtenaren ontvangen een lintje

Door: Joep Bremmers Algemeen

WOENSDRECHT - Burgemeester Steven Adriaansen heeft drie inwoners van Woensdrecht benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Carina de Heer-Hoeks (67) uit Hoogerheide is gedecoreerd vanwege haar vrijwilligerswerk bij de Scouting Hoogerheide, het Brabants Landschap en de Stichting Luchtvaart Erfgoed Woensdrecht en het museum Wings over Woensdrecht. Daarnaast was ze 9 jaar penningmeester bij schietvereniging Fokker en 7 jaar lid van de ouderraad en medezeggenschapsraad van basisschool De Stappen.

Piet Meesters (81) uit Hoogerheide was 27 jaar secretaris van de klokkencommissie van het Nederlandse Postduivenhouders Orgaan, 26 jaar centrumleider van de Zuid-Limburgse Postduiven Unie, 10 jaar vrijwilliger bij parochie De Bron in Hoogerheide, 30 jaar voorzitter van postduivenvereniging Vlug en Eerlijk/De Luchtklevers en 9 jaar commissielid van de Oudervereniging Plesmanschool.

Chris de Weert (71) uit Hoogerheide is gedecoreerd omdat hij 13 jaar bestuurslid is geweest van voetbalvereniging RKvv METO, 21 jaar bestuurslid van tennisvereniging Mattemburgh, 12 jaar vrijwilliger bij Evenementenplein Hoogerheide, 8 voorzitter van de WMO adviesraad Woensdrecht, 9 jaar bestuurslid KBO Kring Markiezaat en 11 jaar vrijwilliger bij Stichting Tante Louise.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief