<p>Een aantal D66-leden bezoeken met Burgemeester Steven Adriaanse het Aviolanda Business Park.</p>

Een aantal D66-leden bezoeken met Burgemeester Steven Adriaanse het Aviolanda Business Park.

(Foto: Thierry de Heer)

Tweede kamer- en Statenleden D66 bezoeken Aviolanda

HOOGERHEIDE - Donderdag 2 september hebben een aantal leden van de Tweede Kamer- en Provinciale Statenleden D66 een bezoek gebracht aan het Aviolanda Businesspark te Hoogerheide. Onder andere Tweede Kamerlid Kiki Hagen en Provinciale Statenleden Suat Kutlu en Thierry de Heer waren aanwezig bij deze interactieve en enerverende bijeenkomst. Doel van het bezoek was het op de kaart zetten van de gemeente Woensdrecht bij de provincie en in Den Haag.


Onder leiding van Burgemeester Steven Adriaanse en de fractievoorzitter van D66 Woensdrecht, werd er uitgebreid ingegaan op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van drones, composiet toepassingen in de luchtvaart en de uitdagingen waar men voor staat op het gebied van onderwijs en het vinden van voldoende technisch personeel
Aansluitend was er nog een bezoek aan de vliegbasis Woensdrecht gepland. Hier hebben de deelnemers kunnen zien wat de mogelijkheden van Virtual Reality zijn m.b.t. het opleiden van defensiepersoneel.
Deze methode is flink kostenbesparend en is daarnaast ook goed voor natuur en milieu. Als groene partij binnen de gemeenteraad van Woensdrecht had D66 hier uiteraard oren naar.

Geslaagd bezoek
D66 Woensdrecht kijkt terug op een zeer geslaagd bezoek, waarbij er is getoond welke prachtige bedrijven en werkgevers er in Woensdrecht gevestigd zijn. D66 Woensdrecht start deze week na een zomerreces weer met de fractievergaderingen. Nieuwe leden zijn altijd welkom en worden uitgenodigd om een vergadering bij te wonen. Meer informatie is te vinden via de website van D66 Woensdrecht.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief