Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen archief

Eindelijk weer braderie in Ossendrecht

Door: Jose Van der Wegen Algemeen

OSSENDRECHT - Traditiegetrouw is Vaderdag in Ossendrecht de dag van de braderie. Dit jaar is dit dus op zondag 19 juni. Na twee jaar is de hoop op een mooie braderie groot, al mag het dan wel iets minder warm zijn als bij de laatste editie in 2019, toen er tropische temperaturen werden behaald.

 

Aan het programma zal het in ieder geval niet liggen. Naast dat het centrum van Ossendrecht gevuld zal zijn met diverse kramen van verkopers, verenigingen en eetgelegenheden is er ook live muziek, geregeld door de lokale horeca. Als hoofdact is John de Bever geboekt voor een optreden op de braderiezondag. John de Bever is niet alleen bekend als zanger, maar ook van zijn realitysoap op RTL 5. Daarnaast zijn er optredens van Denans, Ruud Zwaan en Denise van Boxtel  aan de Zr. Marie Adolphinestraat, in de buurt van Hotel Dekkers en de Harmoniezaal. De braderie zelf start om 11.00 uur. 

Activiteiten

Volgens Adrie Sebrechts, namens OVO betrokken bij de organisatie van de braderie, belooft het weer een mooie braderie te worden. “Net als voor corona hebben we diverse activiteiten tijdens de braderie, zoals een dansshow in de nabijheid van Joss Trends & More en de lokale brandweer zal een demonstratie verzorgen op het pleintje bij De Brouwerij.” Het dorp zal bruisen van het leven, want tijdens de braderie in Ossendrecht zijn alle straten in het centrum traditiegetrouw gevuld met kramen, attracties, muziek en gezelligheid.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief