Handwerkcafè in ’t Blickvelt


WOENSDRECHT - Al enkele maanden heeft Dorpspunt 't Blickvelt in Woensdrecht op dinsdag een huiskamermiddag. Deze is van 13.30-16.30 uur.

Regelmatig worden er op zo'n middag activiteiten georganiseerd. En tijdens die middagen komen er goede ideeën op tafel. Zo werd er gesproken over een handwerkcafé. Bij deze een korte uitleg. Het is de bedoeling dat u met uw eigen handwerkje naar 't Blickvelt komt, en daar in een groepje aan gaat werken. Doordat je dit samen doet is er de mogelijkheid om elkaar te helpen of misschien doet u nieuwe ideeën op, en kunt u elkaar daar mee helpen. Wat ook belangrijk is , is de gezelligheid en wat bijbuurten met een lekker bakje koffie of thee. Ter kennismaking wilt 't Blickvelt u van harte uitnodigen op dinsdagmiddag 3 februari. Kom gerust eens binnen en neem uw handwerktas mee. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de andere middagen. Het Dorpspunt is maandag, dinsdag woensdag en vrijdagmiddag open van 13.30-16.30 uur.

Zo is er in 't Blickvelt al jaren een hobbyclub zeer actief. Onder professionele begeleiding leer je stap voor stap een mooie kaart maken Van een prachtige felicitatie- en beterschapkaart tot een kerst- en paaskaart. Natuurlijk staat hier de gezelligheid voorop en mag de koffie of thee niet ontbreken. Er wordt gehobbyd op woensdagmiddag (oneven weken) van 13.30- 16.00 en op donderdagavond (even weken) van 19.00- 22.00) Voor info bel naar Mirian Goorden, tel. 06-81390749 of kom langs in 't Blickvelt, Dorpsstraat 49 in Woensdrecht. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief