Cracking Aces, vlnr Konah, Ben, Dion, John
Cracking Aces, vlnr Konah, Ben, Dion, John (Foto: NTKP)

Ossendrechts pokerteam naar de Finale Nederlands Kampioenschap Teampoker

OSSENDRECHT - De Cracking Aces, een pokerteam bestaande uit Konah Koster, Ben Schot , Dion van Dooren, en John Schot, heeft de finale van het Nederlands Kampioenschap Teampoker gehaald. Drie van de vier mannen komen uit Ossendrecht, alleen Konah Koster komt uit Rucphen. Zij strijden zaterdag in Ermelo om de titel 'Beste pokerteam van Nederland'.


Het afgelopen jaar werd er op verschillende locaties in Nederland gepokerd om een plaats in 1 van de 4 halve finales. Hierbij wordt niet om geld gepokerd, maar om uiteindelijk de titel te dragen van Nederlands Kampioen teampoker. Totaal deden hier circa 700 teams aan mee door heel Nederland. Cracking Aces wist als enigste in Nederland zich te plaatsen voor alle 4 de halve finales.

De eerste halve finale werd in Olst Wijhe gespeeld, hier speelde 30 teams mee om de felbegeerde finale plaats te behalen. Zeven teams van de 30 gingen door naar de finale. Hier was het meteen raak, Cracking Aces behaalde de 3e plaats, wat dus genoeg was voor een finale plaats. Er werden nog 2 halve finales gespeeld, hier werd in de 3e halve finale OOK een finale plaats gehaald, ofwel 1 concurrent minder. De finale wordt gehouden op zaterdag 13 januari in Hotel de Heerlickheid te Ermelo. Hier pokeren nog 28 teams om de titel Kampioen van Nederland voor teampoker, en mogelijk een sponsorcontract voor een jaar via NTKP. 

reageer als eerste


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief