Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Uitwisselingsconcert Putse Volharding met Drechtstad Muziekvereniging

Door: Hanneke Marcelis algemeen

PUTTE - Zaterdag 24 maart ontvangt de Putse fanfare De Volharding collega-muziekvereniging uit Dordrecht, Drechtstad Muziekvereniging.

Enkele jaren geleden speelde hun dirigente, mevr. Xandra Zijlstra mee met de Putse fanfare bij een reeks concerten. En van het een komt altijd het ander. De Volharding toog naar Dordrecht om daar een concert-avond te verzorgen. Nu, inmiddels een 3-tal jaren later is het tijd voor de gelijkmakende beurt, Dordrecht komt naar Putte. De concert-avond zal worden geopend door de gastheren en dames. De Volharding o.l.v. Pierre van Broekhoven brengt een afwisselend en licht-verteerbaar programma. Een speciale rol is weggelegd voor een muzikale selectie uit de jaren 80-film, The Wizz, waarin destijds o.a. Diana Ross en Michael Jackson schitterden. Thrift Shop, zegt het u (nog) niets, even googlen. Vernieuwend, en allesbehalve gangbare fanfare-muziek. Na de korte pauze is het aan de gasten uit het Zuidhollandse. Zij komen met “Game of Thrones”, “Camelot Chronicles” en “Proud Mary”. U mag het zeggen, afwisselend genoeg kun je stellen.

Het concert vindt plaats op zaterdag 24 maart in MFC de Biezen, Schoolstraat in Putte. Aanvang 20:00 uur, toegang gratis. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief