Afbeelding

Eerste wedstrijd Unity

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Zondag 11 juni hebben de solisten en het team van Unity deelgenomen aan de bondswedstrijd in het Kloosterhof in Hoogerheide. Deze thuiswedstrijd werd door de eigen muziekverening De Scheldezonen georganiseerd.

Dit nieuwe team bestaat uit Anouk Kerstens, Michella van Ewijck, Wendy Verboven, Jessie Disco, Evi Disco en Kayleigh de Graaff en heeft als trainster Amanda van den Broek.

Alle dames, behalve Kayleigh, hebben ook een soloshow. Aan het begin van het jaar hebben ze een nieuwe teamshow ingestudeerd. Het was voor het team en de meeste solisten dan ook de eerste keer dat zij hun nieuwe show aan de jury lieten zien. De shows werden allemaal beloond met mooie punten.

Anouk behaalde in de categorie jeugd 3 76.4, Jessie 70, Michella 71, Wendy 76.4 en onze jongste solist Evi behaalde in de categorie jeugd 2 75.6 en plaatste zich al meteen voor de Brabantse Kampioenschappen! Hele mooie prestatie. Het team behaalde 71 punten.

Lijkt het je ook leuk om in teamverband lekker te dansen en coole tricks te leren met de baton? Kom dan eens kijken tijdens de training. Vanaf 5 jaar ben je van harte welkom. Unity traint op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 in de middelste sporthal van het Kloosterhof.

Voor meer informatie neem je een kijkje op onze website unityhoogerheide.webs.com of www.descheldezonen.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief