Zin en klaar om te gaan zwemmen.
Zin en klaar om te gaan zwemmen. Foto: M den Ouden

Mooie resultaten Zilvermeeuw zwemmers op tweede recreantenwedstrijd

WOENSDRECHT - Nat en winderig was het buiten op zondag 11 november. Binnen in de zwemzaal van Laco zwembad Hoogerheide erg druk en warm. Nat ook, maar dat gold voornamelijk voor de vele zwemmers die het water in gingen voor hun 2e recreantenwedstrijd.

Onder de 90 ingeschreven zwemmers waren ook 19 Zilvermeeuwtjes die zichzelf wilden meten met hun leeftijdsgenootjes. Elke zwemmer zwom twee persoonlijke afstanden en voor iedereen was er ook nog een estafette mee te zwemmen.
De estafettes eindigden voor de Zilvermeeuw respectievelijk in een 1e, 4e, 5e en een 2e plaats! De uiteindelijke resultaten op de individuele afstanden werden op het laatst pas duidelijk.
Er werden 14 persoonlijke tijden verbeterd door de Zilvermeeuwzwemmers. Omdat er een aantal nieuwe zwemmers meededen en ook voor anderen nieuwe afstanden op het programma stonden, waren er ook nog eens 15 nieuwe tijden en zelfs 1 clubrecord.
Twintig keer stond een Zilvermeeuwtje op het podium; drie gouden, negen zilveren en acht bronzen medailles mochten zij om hun nek hangen. Mooie resultaten en een gezellige wedstrijd. Wat wil je dan nog meer.


Volgend weekend even geen wedstrijden, wel gewoon trainen.
Benieuwd? Kijk op www.zvdezilvermeeuw.nl of mail naar zwem@zvdezilvermeeuw.nl[l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief