Foto ter illustratie
Foto ter illustratie (Foto: Archief de Bode)

De Nijs-Soffers realiseert 32 woningen op Groeve Boudewijn

OSSENDRECHT - Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is er een concreet plan voor de nieuwbouw op het braakliggende fabrieksterrein Groeve Boudewijn. Maandagavond informeerde bouwgroep De Nijs-Soffers de omwonenden en geïnteresseerden over het nieuwbouwplan wat voorziet in 32 nieuwe woningen.


Al ruim tien jaar proberen verschillende partijen bouwplannen te realiseren op het braakliggende fabrieksterrein Groeve Boudewijn in Ossendrecht. Begin volgend jaar start Bouwgroep De Nijs – Soffers er met de bouw van 32 woningen. "Ossendrecht verdient het dat er eindelijk nieuwe woningen gebouwd worden", zegt Luc de Nijs van Bouwgroep De Nijs – Soffers, "wij zijn blij om eindelijk verder te kunnen met dit plan, dat er al zo lang ligt."

Het plan wat de bouwgroep maandag presenteerde voorziet in de bouw van 32 diverse woningen. Op achttien kavels van tussen de 200 en 600 vierkante meter groot verrijzen levensloopbestendige vrijstaande woningen en conventionele tweekappers. Deze woningen komen te staan aan de Meiduinweg. Die wordt daarvoor iets ingekort.  Aan de overzijde komen acht vrije kavels te liggen. Daarnaast is er in het plan ook ruimte is voor zes grotere boskavels. De nieuwe woningen kennen een vanaf prijs van 239.500 euro. Volgens Luc de Nijs is de interesse groot. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief