Je kunt nu stemmen op de mooiste hond van Nederland
Je kunt nu stemmen op de mooiste hond van Nederland (Foto: )

Komt de mooiste hond van Nederland uit Woensdrecht?

WOENSDRECHT - De mooiste hond van Nederland komt misschien wel uit Woensdrecht. De stembussen voor de jaarlijkse schoonheidswedstrijd voor honden zijn geopend, en er doen al twee Woensdrechtse honden mee.


Op de website van de wedstrijd zijn alle genomineerden per gemeente te bekijken. In Woensdrecht zijn dat Fleur uit Ossendrecht, en Mexx uit Hoogerheide. Op de site hebben alle baasjes ook de kans gekregen om kort uit te leggen waarom hun hond de mooiste van het land is. "De kleurcombinatie van Mexx is heel mooi met een echt zwarte vacht en dat in combinatie met zacht bruin en strak helder wit. Zijn witte tekening op zijn nu al brede borst is ook prachtig!", schrijft eigenaar Nick enthousiast over zijn hond.

Stemmen

Vanaf 5 februari tot en met 12 maart 2019 kan iedereen via www.mooistehond.nl stemmen op zijn of haar mooiste hond. Je mag maximaal 1 keer per e-mailadres een stem uitbrengen. 

De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury.

Mee doen

Denk je dat jouw hond de mooiste van het land is, en doe je nog niet mee aan de wedstrijd? Aanmelden is nog mogelijk! 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief