Foto: Hanneke Marcelis

Woensdrecht maakt zich op voor NLdoet

WOENSDRECHT - Het wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland genoemd: NLdoet. Aankomend weekend steken vrijwilligers weer op diverse plekken in de gemeente de handen uit de mouwen.


Tijdens NLdoet steken duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen om een steentje bij te dragen aan lokale initiatieven. En dat zijn niet alleen mensen die altijd al als vrijwilliger actief zijn. De actie is juist bedoeld om ook mensen die normaal nooit vrijwilligerswerk doen, eens een dagje te laten ervaren hoe dat is. En voor verenigingen en organisaties is dat ideaal. Zij hebben de mogelijkheid om wat klussen gedaan te krijgen, en kunnen misschien ook enkele nieuwe vrijwilligers aan zich binden.

Acties

Organisaties en verenigingen kunnen via www.nldoet.nl een actie aanmelden. Zo gaat WVV 67 het sportpark aan de Fortuinstraat opknappen, gaat BWAC aan de Kooiweg het clubhuis eens onder handen nemen, wordt er bij zorgboerderij de Leemberg een kinderboerderij gerealiseerd en wordt er in Putte gewerkt om het bos rond Titurel toegankelijker te maken.

Wie een steentje bij wil dragen, kan zich voor de acties aanmelden via www.nldoet.nl. Ook het aanmelden van een klus is nog mogelijk. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief