Voorstelling B&B op stelten. FOTO SVEN NOUQEN (FRESH START BRANDING)
Voorstelling B&B op stelten. FOTO SVEN NOUQEN (FRESH START BRANDING) Foto: Sven Nouwen (Fresh Start Branding)

Théâtre Jamais maakt zich op voor derde seizoen

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Na een daverend succes van “B&B op stelten” gaat Théâtre Jamais door met seizoen 3. Afgelopen maart heeft Théâtre Jamais hun tweede productie op de planken gezet. Het was een groot succes en de reacties waren lovend. Daarom komen ze met een hele nieuwe productie. Net zoals de vorige producties wordt deze volledig zelf geschreven. Wat de nieuwe productie gaat worden en wanneer deze wordt uitgevoerd houden we nog even geheim, het wordt in ieder geval weer een origineel spektakel, binnenkort meer informatie daarover.

Théâtre Jamais is theater voor iedereen. Een groep jonge spelers, allen met een passie voor theater. Jonge geest en creativiteit zorgen voor erg leuke ervaringen! Théâtre Jamais kenmerkt zich door zelfgeschreven stukken. De stukken, liedjes en dansen worden zelf ontwikkelt en uitgevoerd door de leden van Théâtre Jamais. De voorstellingen zijn hierdoor volledig in eigen beheer en kunnen daardoor naar ieders hand gezet worden. Bij Théâtre Jamais zie je nooit een stuk wat je al een keer eerder bezocht hebt! Théâtre Jamais repeteert elke vrijdagavond in MFC Kloosterhof.

Voor het nieuwe seizoen is Théâtre Jamais weer opzoek naar enthousiaste en creatieve nieuwe acteurs en actrices. Heb jij altijd willen acteren, zingen en/of dansen en ben je 16 jaar of ouder? Dan krijg je nu de kans om je in te schijven voor het nieuwe seizoen van deze theatergroep. Inschrijven kan via de site theatrejamais.nl. Eerst mag je een avond mee kijken en meedoen, verder krijg je dan meer informatie en is er gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens krijg je de keuze om lid te worden en volgen er audities.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief