Logo internetbode.nl/woensdrecht

Opgeruimd leven dankzij Leef Opgeruimd

  Bedrijvig Nieuws

OSSENDRECHT – Het overzicht over uw huishouden of administratie kwijt? Dan kan Sandra Zwamborn van Leef Opgeruimd een handje helpen. Sandra is al een kleine twee jaar actief als professional organizer in de regio’s West-Brabant, Zeeland en Antwerpen.

Discreet, positief, zonder oordeel, praktisch en met resultaat. Dat zijn de kernwaarden waar Leef Opgeruimd voor staat. “En altijd samen met de klant op zoek naar de oplossing”, aldus Sandra Zwamborn.

Professional organizer In de moderne samenleving is er steeds meer vraag naar planning en structuur, oftewel dat ene beetje houvast. “Veel mensen hebben tegenwoordig het gevoel dat ze met duizend dingen tegelijk bezig zijn. Anderen zijn chronisch ongeorganiseerd, hebben last van uitstelgedrag of perfectionisme. Ze ervaren stress en verliezen zo de controle over hun huishouden of administratie”, vertelt Sandra Zwamborn van Leef Opgeruimd. “Na het bieden van enkele nieuwe inzichten kunnen sommigen de knop gelijk omzetten. Anderen hebben een wat langer coachtraject nodig, zodat er een gedragsverandering plaatsvindt.” Het beroep is overgewaaid uit de Verenigde Staten. In Nederland is het beter bekend onder de naam ‘Opruimcoach’. Hiervoor was Sandra office manager in de bouwsector. “Iets heel anders, al ben je dan ook  bezig met plannen, organiseren en overzicht creëren”. Na te zijn verhuisd naar Ossendrecht besloot Sandra om als zelfstandige haar kennis en talent in te zetten. Ze volgde een hbo-opleiding tot ‘Professional Organizer’ en heeft inmiddels haar draai in de regio gevonden. “Het is geweldig en dankbaar werk, omdat iedereen blij is met het resultaat dat je bij hen achterlaat.”

Snel effect Sandra biedt de helpende hand bij zowel bedrijven als particulieren. “Er zijn verschillende redenen voor een chaotisch huishouden of een onoverzichtelijke administratie, maar de basis op orde krijgen is het doel” legt ze uit. “Zo help ik bijvoorbeeld alleenstaande ouderen om hun administratie weer op de rit krijgen, omdat de echtgenoot die dit voorheen altijd deed is weggevallen. Ook is er veel vraag naar het maken van persoonlijke dag-, maand- of jaarplanningen.” Aan zakelijke klanten biedt Leef Opgeruimd ondersteuning bij organisatorische, administratieve en secretariële taken. “De effecten van de coaching vanuit Leef Opgeruimd zijn al na één werkafspraak zichtbaar”, aldus de Ossendrechtse Opruimcoach. “Alles gaat in overleg met de klant. Samen brengen we de structuur weer terug in eigen woning of kantoor.”

Workshop Op 10 november geeft de professional organizer van Leef Opgeruimd een workshop in het centrum van Hoogerheide. Het thema van deze workshop is ‘Opgeruimd staat netjes’. “In tweeënhalf uur geef ik tips voor een opgeruimder leven. Denk bijvoorbeeld aan het omgaan met volle kasten, volle wasmanden of spullen die voortdurend zoek zijn.” Voor de workshop van 10 november zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie over deze en andere workshops is te vinden op de site van Leef Opgeruimd; www.leefopgeruimd.nl. BIJDRAGE MAARTEN ELST

Leef Opgeruimd – Calfven 92 4641 RC Ossendrecht – 0164-851979 – 06-14847066 – info@leefopgeruimd.nl – Facebook: ‘Leef Opgeruimd'.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432895852232-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief