Foto: Doe Maar Na

Doe Maar (Na) trapt seizoen Podium Kloosterhof af

  Cultuur

HOOGERHEIDE - Het jubileumjaar van het 15-jarige Podium Kloosterhof gaat zaterdag (21 september) feestelijk van start met een optreden van Doe Maar Na.


Het is een Doe Maar-tributeband die de bekendste nummers van Nederlands populairste band aller tijden speelt. Vanaf 20.15 uur klinken schallen alle hits door Podium Kloosterhof: ‘Belle Hélène’, ‘De Bom’, ‘Nachtzuster’, ‘Nederwiet’, ‘Is dit alles?’ en ‘Smoorverliefd!’

Outfit

Doe Maar Na werd ooit opgericht voor een eenmalige show, maar speelt inmiddels al jaren samen. Wie wil mag volgende week zaterdag in Doe Maar-outfit naar Podium Kloosterhof komen. Kaarten zijn te koop via de website www.podiumkloosterhof.nl of aan de bar van MFC Kloosterhof: 0164-620221.

Na Doe Maar Na komt Jan Rot langs in Hoogerheide. In zijn voorstelling ‘O ja’ blikt Rot terug op de jaren ‘90 van de vorige eeuw. “We beginnen met nieuwjaarsmorgen 1990 en eindigen bij het aftellen voor het millennium. Langs de sigaar van Lewinsky, kloonschaap Dolly en de achtervolging van OJ Simpson. Het is één groot ‘o ja.”

Anekdotes

Rot wisselt anekdotes af met bekende nummers van bands als Red Hot Chili Peppers, Nirvana en U2. Hij heeft ze in het Nederlands vertaald. De voorstelling is ook geschikt voor ouderen, zegt Rot. “We hebben de jaren ‘90 immers allemaal meegemaakt.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief