Logo internetbode.nl/woensdrecht

Hotak’68 senioren en jeugd uitslagen

  Sport en Vereniging


HOOGERHEIDE - In de 3e divisie F kreeg Hotak'68 1 bezoek van Renata 1 uit Eindhoven. De Eindhovenaren bleken een maat te groot, getuige de 2-8 nederlaag. Eric Kuijper won één enkelspel en ook het dubbel werd in winst omgezet . Door deze nederlaag neemt het 1e de laatste plaats in de poule in.

Hotak'68 2 herstelde zich keurig na de nederlaag van vorige week. Yerseke 2 werd met 7-3 verslagen waardoor de titel nog altijd mogelijk is. Edwin Kommers won driemaal. Dennis Overbeeke (2), Sophy Dijkers (1) en het dubbel zorgden voor de resterende vier punten.

In de 3e klasse A haalde Hotak'68 3 fors uit door mededegradatiekandidaat Arnemuiden 4 met een 9-1 te verslaan. Roland van den Heuvel en Tobias Vroomen behaalden de maximale score door driemaal te winnen. De overige drie punten kwamen van Jelle Kuijper (2) en het dubbel .

In de 4e klasse B deed het 4e goede zaken door directe concurrent ODT 8 met 7-3 te verslaan. Hierdoor zijn ze ODT 8 gepasseerd in de ranglijst. Frank Dingemans was goed op dreef, drie zeges voor hem. De overige punten kwamen op naam van invaller Patrick van Loon (2), Cees Overbeeke en het dubbel.

In de 4e klasse D kreeg het 5e bezoek uit Breda. Breda 2 was net iets gelukkiger, 4-6. Cees Adriaansen won tweemaal, Theo den Ouden en Alfons Govers ieder eenmaal.

Ook Hotak'68 6 moest het opnemen tegen Breda, nu was Breda 1 de tegenstander. Net als het 5e werd het een nipte 4-6 nederlaag. Patrick van Loon en Miranda de Bil wonnen beide tweemaal, met 8-2.

Jeugd

In de Landelijke jeugdcompetitie kreeg het 1e jeugdteam bezoek uit Den Haag. De Hagenezen van HTTV-070 1 wonnen met 9-1. Hierdoor staan ze nu voorlaatste in de poule. Jason Broos won eenmaal.

In de 2e klasse A blijft het 2e jeugdteam op titelkoers. Nu werd Westerzicht 1 met speels gemak aan de kant gezet, 9-1. Yourie Aarden en Bas Suijkerbuijk waren ieder driemaal succesvol. Rianne de Vogt deed het niet veel minder, twee overwinningen voor haar. Om het feest compleet te maken werd ook nog het dubbel gewonnen.

Jeugd 3 moest het opnemen tegen Westerzicht 3 uit Vlissingen. De Zeeuwen waren iets sterker getuige de 2-8. Maarten van Zundert en Joey Belloni waren beide één keer succesvol.

Paratafeltennis

In Duiven (bij Arnhem) werd er een pararanglijsttoernooi gespeeld. Namens Hotak'68 deden Mark Alberti en Bas Rongen mee, beide in klasse 5. Mark wist glansrijk zijn poule te winnen, zonder enig setverlies. In de kwartfinale (er waren totaal vijf poules van vijf of zes personen) kreeg hij te maken met een zware tegenstander. Het werd een thriller, een 5-setter. Jammer genoeg verloor Mark de 5e set met 14-12.

Bas Rongen werd 3e in de poule (tweemaal winst en tweemaal verlies). Hierdoor kwam hij in de zogenaamde verliezersronde terecht, waar hij alledrie de partijen nog wist te winnen.

Alle verdere informatie is te vinden op www.hotak68.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief