De man werd in Rijsbergen aangehouden.
De man werd in Rijsbergen aangehouden. (Foto: Rijnhout Media)

Man aangehouden voor mishandeling ex-vriendin en ouders

  112 Meldingen,112 Nieuws

WERNHOUT - Een 40-jarige Tilburger is zaterdagavond 4 mei op de Antwerpseweg in Rijsbergen aangehouden voor huiselijk geweld. Kort daarvoor was hij de woning van de ouders van zijn ex-vriendin in Wernhout binnengedrongen. Hij heeft daar zijn ex-vriendin en haar ouders mishandeld. 


Het gezin heeft aangifte gedaan van mishandeling, huisvredebreuk, vernieling en bedreiging. Rond 22.00 uur werd er op de glazen achterdeur gebonsd, vertelde de 66-jarige bewoner. De ex-vriend van hun dochter stond voor de deur en wilde haar spreken. Toen de aangever zei dat ze beter een andere keer konden praten, trapte hij de ruit van de buitendeur kapot. Bij het verwijderen van stukken glas liep de indringer een verwonding aan zijn arm op. 

Toen zijn ex-vriendin met een handdoek de bloeding wilde stelpen, kreeg ze twee klappen in het gezicht. Ook haar ouders werden door hem mishandeld. Daarnaast dreigde hij met een mes. Voor zijn vertrek stak hij ook nog de banden van drie auto's lek. Hij werd door de politie in Rijsbergen gelokaliseerd in een auto. Hij is aangehouden en ingesloten.   
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief