Logo internetbode.nl/zundert

Politie rekent Poolse auto-inbreker in

  112 Meldingen

RIJSBERGEN - De politie heeft dinsdagnacht omstreeks 04.00 uur op de Overasebaan in Rijsbergen een 38-jarige Poolse man aangehouden op verdenking van een inbraak in een auto.


Rond 03.50 uur kreeg de politie een melding van iemand die vertelde dat een hem onbekend persoon in de auto van zijn vrouw zat. Toen agenten ter plaatse kwamen, had de auto-inbreker het voertuig net verlaten. Er zou ook een tweede man weggerend zijn.

Zandpad Vrij snel hierna zagen de dienders op een zandpad nabij de woning een auto staan, een groene Renault met Nederlands kenteken en met beslagen ruiten. Op de bijrijdersstoel bevond zich de 38-jarige Poolse man. Hij werd aangehouden op verdenking van auto-inbraak c.q. poging tot autodiefstal.

Wanbetaler In de omgeving is nog vergeefs gezocht naar de tweede dader. De auto waarin de aangehouden verdachte zat is getakeld voor de Belastingdienst omdat de eigenaar geregistreerd staat als fiscaal wanbetaler.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief