De auto is door de brandweer geblust.
De auto is door de brandweer geblust. (Foto: Perry Roovers)

Automobilist richt ravage aan in Rijsbergen: auto vliegt daarna in brand

  112 Meldingen

RIJSBERGEN - Een automobilist heeft afgelopen nacht een flinke ravage aangericht in Rijsbergen. Hij reed tegen van alles aan. Uiteindelijk kwam de auto tot stilstand, waarna deze in brand vloog. Inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. 


Bij het inrijden van Rijsbergen rond 01.30 uur reed de automobilist drie lantaarnpalen en twee bomen omver. Ook het welkomsbord van Rijsbergen was geheel aan gort. Vervolgens ging de bestuurder op de rotonde dwars door de bosjes heen, waarna hij tot stilstand kwam. Hierna vloog de auto in brand. De bestuurder en zijn vriendin wisten uit de auto te komen. 

De brandweer, politie en ambulance kwamen ter plekke. De twee inzittenden zijn onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft eerst de auto geblust. Daarna hebben zij de omgereden bomen in stukken gezaagd en aan de kant gelegd. Voor de lantaarnpalen werd de gemeente in kennis gesteld. Medewerkers van de gemeente kwamen ter plekke om de ravage op te ruimen. Ook strooiden zij korrels om de olie op te ruimen. 

De Mercedes was total loss na het ongeval. Nadat de politie het voertuig had onderzocht, is deze door een berger weggetakeld. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief