Man (40) uit Zundert slaat ruit van politievoertuig kapot bij aanhouding
Foto: Politie

Man (40) uit Zundert slaat ruit van politievoertuig kapot bij aanhouding

  112 Meldingen

ZUNDERT - Politieagenten zijn zaterdagavond in zeer korte tijd meerdere keren beledigd en bedreigd. Ze kregen onder andere verschillende ziektes toegeworpen. Een 40-jarige man uit Zundert en een 37-jarige man uit Etten-Leur zijn aangehouden. 


Zundert
Rond 22.00 uur ontving de politie een melding van overlast in Zundert. Naar aanleiding van de melding gingen agenten in gesprek met de persoon die mogelijk de overlast veroorzaakte. Tijdens dit gesprek gedroeg de 40-jarige man uit Zundert zich agressief en opstandig. Ondanks dat agenten meerdere keren zeiden dat de man afstand moest houden, stapte hij toch telkens dichter richting de agenten.

Nadat er bedreigingen waren geuit, probeerden agenten de man aan te houden. De man werkte alles behalve mee en gedroeg zich zeer recalcitrant. Hij schold onder andere met ziektes. De man was zelfs zo agressief dat dat ruit van een politievoertuig het moest ontgelden. Uiteindelijk kon hij aangehouden worden. Hij is overgebracht naar het cellencomplex. De agenten hebben aangifte gedaan tegen de man. 

Etten-Leur
Niet veel later op de avond was het weer raak. In Etten-Leur zou er sprake zijn van een vechtpartij. Daarom snelden agenten rond 23.45 uur richting het incident. Ter plaatse bleek er geen vechtpartij gaande, maar wel ontzettend luid gescheurd. Toen de agenten vroegen wat er aan de hand was reageerde een 37-jarige Etten-Leurder, met bebloede neus, zeer agressief. Er werd gescholden met verschillende ziektes en bedreigingen werden geuit. Hierop is de 37-jarige man aangehouden. Hij is ingesloten in het cellencomplex.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief