Mooie bedragen voor de goede doelen. FOTO SANDRA SMITS
Mooie bedragen voor de goede doelen. FOTO SANDRA SMITS Foto: sandra smits

Prijsuitreiking zilververschieting Gilde Sint Bavo

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Van donderdag 24 tot en met maandag 28 oktober organiseerde Cloveniersgilde Sint Bavo in Rijsbergen weer de Internationale Zilververschieting in hun clublokaal de Snaphaan. Dankzij de sponsoring van veel bedrijven uit Rijsbergen en wijde omgeving konden de twee goede doelen van 2019, te weten De Zonnebloem Rijsbergen en de Stichting Vakantie voor Iedereen, elk een cheque van € 500 in ontvangst nemen.

De prijsuitreiking was op 5 november in een redelijk gevulde Snaphaan werd verzorgd door de Koning en de Deken-Thesaurier van het Gilde.

De winnaars van de zilveren schildjes zijn: Hoofdklasse: Frans Roelands (amb); Ereklasse: Riemer Spinder (wil); A-Klasse: Ben Nooijens (wil); B-Klasse: Christian Pijnenburg(wil); C-Klasse: Wilfried Schrauwen (amb); Vrije schutters: opgelegd: Toon Sannen; Vrije Klasse: Toos Noorden; Vrije klasse aangesloten: Cor Rombouts.

De geluksdoelen werden gewonnen door: Bart Brosens, Wim Aarts en John Bollebakker.

De prijzen van de loterij zijn gewonnen door: Sjol van Hasselt en Patrick Daemen.

Cloveniersgilde Sint Bavo dankt haar sponsors, deelnemers en vrijwilligers voor hun inzet en deelname. We hopen in 2020 weer veel schutters te mogen begroeten bij onze volgende Zilververschieting. De volledige uitslag is te vinden op www.gildesintbavo.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief