Sinterklaas een handje geven blijft spannend! FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT
Sinterklaas een handje geven blijft spannend! FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT Foto: Charles van Campenhout

Sinterklaas feest bij 't Stokperdje en De Schroef

Sport en vereniging

ZUNDERT - Op zondag 17 november komen de Sint en Pieten weer naar Zundert. Dat belooft weer een leuk feest te worden.

Zondagochtend brengt de Sint eerst een bezoek aan ’t Stokperdje. Tussen 10.00 en 10.15 uur wordt de Sint hier op de parkeerplaats verwacht waarna alle kinderen tot 12.00 uur bij Sinterklaas langs kunnen komen. De kinderen kunnen tijdens het wachten naar hartenlust kleuren of film kijkenl Vergeet niet een mooie tekening voor de Sint te maken.

’s Middags om 14.30 uur vertrekken de Sint en Pieten voor een rondrit door Zundert. Deze route van deze rondrit staat aangegeven op de website van het comité en eindigt bij Cultuur Centrum De Schroef. De straten zullen tijdens de rondrit tijdelijk afgesloten worden voor verkeer door verkeersregelaars. De Sint zal tussen 15.00 en 15.15 uur bij De Schroef aankomen en zal hier tot 16.30 uur aanwezig zijn. Ook hier ontvangt de Sint graag weer allerlei mooie tekeningen van de kinderen. En net als anders zal een goed gevulde snoepzak voor de kinderen niet ontbreken.

Voor meer informatie kijk je op www.sintenpietzundert.nl of op de Facebook pagina. Tevens is het comité wat deze intochten organiseert op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Een paar helpende handen, aanpakkers, organiserend talent die dit mooie feest een warm hart toedraagt zijn van harte welkom. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op via info@sintenpietzundert.nl of spreek een van de huidige vrijwilligers aan tijdens de intocht. U herkent ons aan de badges.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief