Afbeelding
MB Foto

Moerse Boys en trainer Jurgen Arnouts zetten samenwerking voort

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

KLEIN ZUNDERT - Hoofdtrainer Jurgen Arnouts staat ook volgend seizoen aan het roer bij Moerse Boys 1. Donderdagavond werd de spelersgroep op de hoogte gebracht van de contractverlenging die bestuur en trainer recent overeen kwamen. Hij blijft nog zeker één seizoen langer.

Dat meldt de club op haar website. Arnouts is momenteel bezig aan zijn derde seizoen op Akkermolen, terwijl hij van 2012 tot en met 2015 ook al als eindverantwoordelijke actief was bij De Moer. Momenteel is hij bezig aan zijn derde seizoen van zijn tweede periode.

Handhaven

Dit seizoen is Arnouts met zijn spelers actief in de Hoofdklasse. Een ongekend niveau voor Moerse Boys. De doelstelling voor het seizoen is helder. "De doelstelling is handhaven. Dat is duidelijk. Het is me wel opgevallen dat het niveauverschil tussen de Eerste Klasse en de Hoofdklasse groot is. Groter dan tussen de Tweede Klasse en de Eerste Klasse. Ik vind niet dat we dit seizoen heel veel verkeerd hebben gedaan, maar er staan nog wel een aantal ploegen boven ons die niet perse beter zijn dan wij. Wij moeten nog wat stapjes maken. Maar ik heb er vertrouwen in dat dat met deze groep gaat lukken."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief