Het zangduo Erwin Fillee en Willeke D'Estelle.
Het zangduo Erwin Fillee en Willeke D'Estelle.

Gezellige kerstviering voor leden St. Vakantie Voor Iedereen

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Op zondag 22 december hadden de leden van St. Vakantie Voor Iedereen hun jaarlijkse kerstviering in de Harmoniezaal in Rijsbergen.

Om 11.30 uur werd iedereen verwelkomd met een drankje. De tafels waren al sfeervol gedekt en nadat iedereen had plaatsgenomen heette de voorzitter Jef Jacobs iedereen welkom. Hij stond stil bij de leden die dit jaar zijn overleden en vroeg daarvoor 1 minuut stilte. Verder gaf hij aan dat er voor de leden die er vandaag niet bij konden zijn, ook goed was gezorgd in de vorm van een kerststukje en wat lekkers. Ook liet hij de activiteiten die we het afgelopen jaar hebben gedaan nog eens de revue passeren. Na deze aankondigingen was het tijd voor lekker eten en werden de garnalen en kipcocktails uitgeserveerd, gevolgd door de soep en het hoofdgerecht. Iedereen liet het zich goed smaken. Hierna volgde een optreden van het zangduo Erwin Fillee en Willeke D’Estelle. Zij hadden hun eigen geluidsman meegenomen. Hierdoor klonk hun muziek ook echt heel mooi en professioneel. Bovendien zongen ze zelf natuurlijk ook erg goed en was het prettig om naar ze te luisteren. Hun repertoire was heel veelzijdig van liedjes uit de Jordaan, naar Engelstalig naar kerstliedjes en naar muziek voor jong en oud. Het was vrolijke muziek en nodigde uit om mee te zingen en zelfs mee te dansen. De sfeer was gezellig, gemoedelijk en ontspannen en iedereen genoot bovendien van het lekkere eten en de muziek. Jack en Nelleke hadden goed hun best gedaan op het lekkere eten en alles was goed verzorgd. In de muziekpauze was het tijd voor het toetje wat ook weer goed smaakte. Hierna zongen Erwin en Willeke hun volgende repertoire en werd er door enkele gedanst en ontstond er zelfs een polonaise.
Het was al met al een leuke middag die we weer konden beleven dankzij de inzet van alle vrijwilligers, sponsors en alle brengers van het oud papier. Wij willen allen hiervoor dan ook hartelijk danken.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief