Bij Zundert JO10-1 worden nog geen standen bij gehouden. Maar als je al je wedstrijden wint, dan ben je automatisch kampioen. Van harte gefeliciteerd!
Bij Zundert JO10-1 worden nog geen standen bij gehouden. Maar als je al je wedstrijden wint, dan ben je automatisch kampioen. Van harte gefeliciteerd! Foto: Jeannette Damen

Terugblik eerste seizoenshelft jeugd vv Zundert

Sport en vereniging

ZUNDERT - Door de vele afgelastingen zijn de meeste competities niet afgemaakt. Toch een korte terugblik naar de sportieve prestaties van onze jeugd. JO19-1 speelt in de eerste klasse en wist hierin net zo vaak te winnen als er nederlagen waren. Een plaats 8 in de brede middenmoot is dan ook het resultaat.

JO19-2 behaalde dezelfde plaats op de ranglijst met 1 punt per wedstrijd. JO17-1 deelt met nog 1 wedstrijd te spelen de koppositie. Een winterkampioenschap behoort dus nog steeds tot de mogelijkheden. Knap hoor. De JO15-1 eindigde op een degelijke 4 plaats, het was met 6 overwinningen en 3 nederlagen steeds alles of niets. JO15-2 sloot af op de zevende stek met weer punten dan wedstrijden. Tien om acht. Een prima resultaat. De JO13-1 haalde de Bode al nadat zij niet meer te achterhalen waren voor de concurrentie. Het kampioenschap is een feit. JO13-2 werd in een competitie met maar liefst 13 deelnemers knap zesde. Ook de JO11-1 eindigde in het linker rijtje met een mooie vierde plaats op de ranglijst. Van de jongere teams worden tegenwoordig geen standen meer bijgehouden door de KNVB. De jongens en meisjes van de JO7 tot en met JO10 hebben dan ook leuke wedstrijden gespeeld waarin alle facetten van de voetbalsport voorbij kwamen. Monsterzeges, dikke nederlagen, heroïsche puntendelingen en vooral heel veel voetbalplezier. Bij JO10-1 werd wel duidelijk dat zij te sterk waren voor de rest uit de competitie met louter overwinningen kan het niet anders zijn, dan dat ook dit team kampioen is geworden. Van harte gefeliciteerd.

Ook bij de meisjes was het najaar succesvol. Bijna alle teams eindigden bij de beste helft van de competitie. MO19-1 werd derde met vijf mooie overwinningen. MO17-1 werd met 13 punten uit elf wedstrijden knap negende. MO15-1 won meer dan het verloor en kon ze als zesde afsluiten. Tenslotte MO11-1 dat met 5 overwinningen en maar 4 nederlagen als zesde eindigde.

Vrijdag 10 januari maakt de KNVB op basis van deze resultaten de nieuwe competitie indelingen bekend. Hopelijk wordt iedereen op zijn of haar niveau ingedeeld en kunnen we ook een leuke tweede helft van het seizoen tegemoet gaan. Succes allemaal in de voorjaarscompetitie.

Nieuwjaarsborrel

Zondag 12 januari wordt, voor alle leden en ‘ouders van jeugdleden’, vrijwilligers, sponsors, supporters en partners in de kantine de nieuwjaarsborrel gehouden.

Het afgelopen jaar is organisatorisch beter verlopen, dan de sportieve prestaties. Gelukkig heeft Zundert 1 de smaak van de overwinning in de derde klasse al weer regelmatig mogen proeven.

Mooie uniforme kleding voor de jeugdtrainers en leiders, een gezamenlijke slotdag voor de jeugd, vernieuwende kantine-activiteiten en vele leuke trainingen, wedstrijden en activiteiten maken 2019 een jaar om niet snel te vergeten.

Om dit jaar af te sluiten en vooral om het nieuwe jaar in te luiden organiseert V.V. Zundert een nieuwjaarsborrel. Bij deze willen we u en uw partner dan ook van harte uitnodigen om samen met ons het glas te heffen en te proosten op een nieuw sportief en hopelijk succesvol jaar. Een noviteit voor deze nieuwjaarsborrel is dat Zundert 1 deze ochtend om 11.00 uur een oefenwedstrijd tegen Beek Vooruit speelt. De damesselectie keert deze middag terug van het trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft en zal ook aanwezig zijn op de nieuwjaarsborrel.

De nieuwjaarsborrel is van 14.00 tot 18.00 uur. Alle aanwezig zullen enkele consumptiebonnen ontvangen. De overige drankjes zullen tegen het “donderdagavond = clubavond”- tarief verkrijgbaar zijn. Aanmelden is niet nodig, wij hopen u zondag 12 januari te mogen ontmoeten in de kantine.

Rikken

Donderdagavond 16 januari gaan we weer van verder met de maandelijkse rikcompetitie van de VV Zundert voor leden en niet-leden. Alle rik-liefhebbers uit Zundert en omstreken kunnen op de derde donderdag van de maand weer gratis een kaartje komen leggen in het clubhuis aan de Wildertsedijk 22. De eerste kaarten kunnen om 20:00 uur worden gespeeld, maar later starten kan ook. Neem gerust bevriende kaartliefhebbers mee, zodat er een spannende kaartcompetitie met veel deelnemers ontstaat. De spelregels en meer informatie staan op www.vvzundert.nl.

Deelname is gratis en op onze clubavond zijn de consumpties tegen gereduceerd tarief. Graag tot as donderdag 16 januari en blokkeer gedurende het voetbalseizoen de derde donderdag van de maand in uw agenda.

Programma donderdag 9 januari

Roosendaal 1-Zundert 1 av.20.00

Zondag 12 januari

Zundert 1-BeekVooruit 1 av.11.00

Zondag 19 januari

Terheijden 2-Zundert 2 av.11.30

Zundert 1-MOC’17 1 av.14.00

Dinsdag 21 januari

Zundert 1-RoodWit 1 av.20.00

Zondag 26 januari

Terneuzen 1-Zundert 1 av.14.30

DIA 2-Zundert 2 av.11.30



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief