Impressie Open Dag Aopelaand.
Impressie Open Dag Aopelaand. Foto: Anko Gils

Drukte in het Aopelaand

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Carnaval leeft in Rijsbergen en dat is dit weekend maar weer bewezen. De open dag van de wagenbouwers in ’t Aopelaand is afgelopen zondag weer druk bezocht.

De schuren van de carnavalsverenigingen in Rijsbergen werden afgelopen zondag weer opengesteld voor het grote publiek. Het zonnetje kwam om de hoek kijken en onder het genot van een hapje en een drankje was het voor velen een geslaagde middag. In iedere schuur werd enthousiast uitleg gegeven over het bouwproces. Waar de ene club nog volop bezig was met het schuimen van de wagens werd op andere plekken zelfs al geschilderd. Jong tot oud is in de weer om ook dit jaar iets moois neer te zetten tijdens de Aopelaandse optocht.
Tevens zijn de inschrijvingen voor de grote optocht én kinderoptocht weer geopend. Wilt u iets bijdragen aan de prachtige optochten in ’t Aopelaand? Schrijf dan in en verras het publiek. Zie voor meer informatie ook de website www.aopelaanders.nl

Bonte avond

Ondertussen loopt ’t Aopelaand en omgeving weer warm voor de Bonte Avonden. Afgelopen weekend zijn de Aopelaanders langs de deuren in Rijsbergen geweest met de carnavalskrant en de kaartverkoop. Heeft u ze gemist? Dan kunt u kaarten bestellen via: bestellen.aopelaanders.nl

Daarnaast is er ook hard gesleuteld aan het belsysteem voor de Bonte Avonden. Het telefonisch reserveren is dit jaar aangepast. Zo wordt u niet alleen een fantastische Bonte Avond voorgeschoteld maar is ook de weg hier naartoe makkelijker, zonder verder 'af te d(w)aole!' Zondag 2 februari kunt u vanaf 14.00 reserveren, heeft u geen voorkeursdag, dan kunt u volgende week ook nog bellen. Op de website: www.aopelaanders.nl vindt u alle informatie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief