Foto: Addo Sprangers

Avoord start actie om ouderen in woonzorgcentra leuke post te bezorgen

ZUNDERT - Woonzorgcentra hebben de deuren voorlopig gesloten voor bezoek. Dat geldt ook voor de locaties van zorgaanbieder Avoord in de gemeente Zundert: Rijserf in Rijsbergen en De Willaert in Zundert. Om de bewoners een hart onder de riem te steken, is er door Avoord een actie opgestart om hen leuke post te bezorgen.


Avoord heeft daartoe onder meer een beroep gedaan op de basisscholen om leerlingen hieraan te laten meewerken door zoveel mogelijk kaartjes, tekeningen en brieven te verzamelen. "Laten we samen onze schouders eronder zetten en de ouderen door deze moeilijke tijden helpen", aldus Avoord. Een medewerker van Avoord haalt de verzamelde kaartjes, tekeningen of brieven desgewenst op een nader af te spreken datum op bij de scholen. Ouders van leerlingen kunnen hun bijdragen ook per post verzenden naar Avoord , t.a.v. afdeling communicatie & marketing, Antwoordnummer 10009, 4870 VB Etten-Leur. Een postzegel is niet nodig.
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Bezorgers

Woensdrecht

Bezorgers

Zevenbergen

Machinist Mobiele Kraan HGM

Tilburg

Installatie technicus

Klundert

Bezorgers

Sint Willebrord