Bezoek Sinterklaas aan Zundert en Klein Zundert straks online
<p>De intocht van Sinterklaas in Zundert in 2017. Vanwege het coronavirus wordt er dit jaar geen offici&euml;le intocht gehouden.</p>

De intocht van Sinterklaas in Zundert in 2017. Vanwege het coronavirus wordt er dit jaar geen officiële intocht gehouden.

(Foto: Charles van Campenhout)

Bezoek Sinterklaas aan Zundert en Klein Zundert straks online

ZUNDERT - Als alles goed gaat , arriveren Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komende zaterdag weer in Nederland. Vanwege het coronavirus wordt dit jaar echter geen intocht in Zundert en Klein Zundert gehouden. Online echter kunne kinderen wel getuige zijn van het bliksembezoek dat de Goedheiligman hier wil afleggen.


Normaal gesproken wordt de Sint een dag na de officiële aankomst in Nederland steevast ontvangen met een intocht in Zundert en Klein Zundert. Vanwege het coronavirus is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Sint en zijn Zwarte Pieten hebben echter laten weten dat ze toch gaan proberen even in Zundert langs te komen. Omdat de kinderen daar niet bij kunnen zijn, gaan de Pieten proberen hun avonturen in Zundert te filmen. ij zullen vanaf zondag 15 november elke zondag én woensdag een nieuw filmpje sturen, zo hebben ze beloofd. Die filmpjes zijn straks hier te bekijken.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;