Foto: VV Zundert

VV Zundert en Jack Sweres gaan na dit seizoen uit elkaar

ZUNDERT - Na drie seizoenen zal de samenwerking tussen VV Zundert en hoofdtrainer Jack Sweres stoppen. De technische commissie van VV Zundert zal de komende weken gebruiken om een profiel op te stellen waaraan de opvolger van de vertrekkende Sweres moet voldoen.


De in Prinsenbeek woonachtige Jack Sweres (59) is bezig aan zijn derde seizoen bij VV Zundert. De eerste twee seizoenen zijn niet uitgespeeld en ook dit seizoen ligt de competitie weer stil. Zowel in het eerste als het tweede seizoen waren de resultaten uitstekend. Ook dit seizoen lijkt VV Zundert de weg naar boven weer gevonden te hebben na een korte dip. Naast zijn taken als hoofdtrainer toont hij zich volgens de club zeer betrokken bij de vereniging. “Zijn aanwezigheid op klusjesdagen, jaarvergaderingen en andere niet direct voetbal gerelateerde zaken is erg gewaardeerd. Evenals zijn betrokkenheid bij het Onder 23-team,”zo laat VV Zundert op haar website weten.

Evaluatie

Desondanks heeft de technische commissie, na de jaarlijkse evaluatie, besloten om na dit seizoen niet door te gaan met Sweres. Bestuurslid technische zaken Eduard van Elsacker geeft aan dat het een moeilijke maar gedragen beslissing is. “Jack Sweres heeft de afgelopen jaren alles gegeven en ook de periodes dat de competitie stil lag alles uit de kast gehaald om de groep scherp en fit te houden. Door de gedreven en bevlogen werkwijze heeft hij alles uit de groep geperst, waardoor het goed is om weer een andere prikkel aan de jonge selectie te geven. VV Zundert is blij met de samenwerking tot op heden en rekent ook op een mooie afsluiting de komende maanden.” Jack Sweres, oud-speler van NAC, VC Vlissingen en Baronie, was na zijn actieve spelersloopbaan onder meer trainer van Rood-Wit, Virtus, Internos, Baronie en de jeugd van NAC Breda.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief