Foto: Rainer Sturm - Pixelio

Trainerscarrousel draait op volle toeren

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - De trainerscarrousel in het regionale voetbalwereldje draait op volle toeren. Zo heeft VVR uit Rijsbergen als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020 Mark Schuiten aangesteld, afkomstig van VV The Gunners uit Breda.


Schuiten is de opvolger van Kees Daemen die al eerder aangaf na dit seizoen afscheid te zullen nemen als hoofdcoach van VVR.  Jan Hereijgers junior, voorheen actief als hoofdtrainer van VV Wernhout, heeft na een sabbatical van een jaar weer een club: met ingang van komend seizoen gaat hij aan de slag bij derdeklasser VV Schijf. Die club neemt aan het einde van het seizoen afscheid van hoofdtrainer Cees van Beers, al is dat noodgedwongen. De uit Etten-Leur afkomstige Van Beers, bezig aan zijn vierde seizoen bij VV Schijf, beschikt namelijk niet over de vereiste papieren om nog een seizoen in de derde klasse te mogen trainen. Vorig seizoen werd VV Schijf kampioen in de vierde klasse B. Van Beers, in het verleden als hoofdtrainer actief bij onder meer DIVO, Victoria'03 en SVC, heeft al wel een nieuwe club gevonden. Hij gaat komend seizoen aan de slag als hoofdtrainer bij VV Achtmaal.

John van Aert

VV Achtmaal ziet hoofdtrainer John van Aert met ingang van het komende seizoen verkassen naar  VV DIOZ uit Zegge. Eind november al maakte Van Aert bekend na dit seizoen een punt te zullen zetten achter zijn verbintenis met VV Achtmaal. Na vijf seizoenen scheiden dan de wegen van Van Aert en 'zijn' VV Achtmaal. Saillant detail: VV Achtmaal speelt op zondag 20 januari een thuiswedstrijd tegen het eveneens in de vierde klasse B uitkomende VV DIOZ, de nieuwe club van Van Aert. Als hoofdtrainer stond John van Aert eerder aan het roer bij DEVO (vier seizoenen) en bij VV Wernhout (drie seizoenen). Als speler was hij actief voor VV Achtmaal en Moerse Boys.

Moerse Boys

VV Wernhout en hoofdtrainer Marc van der Linden hebben hun verbintenis met één jaar verlengd, waardoor laatstgenoemde straks zijn tweede seizoen bij de vierdeklasser ingaat. Bij Moerse Boys staat ook volgend seizoen succestrainer Jurgen Arnouts weer aan het roer. Moerse Boys, 'winterkampioen' in de eerste klasse, bereikte met Arnouts een akkoord over een éénjarige verlenging van zijn contract. VV Zundert en Ger Musters maakten afgelopen maand bekend om aan het einde van dit seizoen een punt te zetten achter hun samenwerkingsverband. Musters neemt dan na zes seizoenen afscheid. Het is nog niet bekend wie zijn opvolger wordt.

Rood-Wit

Bij RSV uit Rucphen heeft hoofdtrainer Marco Klijs zijn contract met een jaar verlengd. Dit betekent dat hij komend seizoen voor het derde opeenvolgende jaar de selectie onder zijn hoede heeft. Rood-Wit uit Sint Willebrord, uitkomend in de eerste klasse van het zondagvoetbal, heeft komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer aan het roer. De club gaat in zee met de uit Goes afkomstige Marco Groeneveld, momenteel hoofdtrainer van Bruse Boys. Groeneveld, in het verleden werkzaam als jeugdtrainer bij de toenmalige profclub RBC Roosendaal, wordt bij Rood-Wit de opvolger van Jack Sweres. Ook bij vierdeklasser SV Sprundel staat met ingang van volgend seizoen een nieuw gezicht voor de spelersgroep: Paul van Buuren neemt er het stokje over van de huidige oefenmeester Jack Verlaar die de club dan na vier seizoenen vaarwel zegt. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Bezorger Altena Nieuws

Genderen, Nieuwendijk, Rijswijk, Werkendam, Wijk en Aalburg

bezorgers weekkrant

Genderen - Andel - Nieuwendijk

Servicemonteur CV en 1e monteur CV

Raamsdonksveer

Zelfstandig uitbater

Heerle

Chauffeur BCE

Langeweg

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief