Foto: Gemeente Zundert

Installatie van nieuwe burgemeester van Zundert nabij

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Joyce Vermue wordt komende woensdag geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Zundert. In de Annakapel in Zundert vindt de speciale installatievergadering en beëdiging plaats. Aansluitend is er van 21.00 uur tot 22.30 uur een openbare receptie.


Vermue (33) werd begin mei door de gemeenteraad van Zundert voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Zundert. Na gesprekken met verschillende kandidaten werd zij door de vertrouwenscommissie aangeduid als de beste burgemeester voor Zundert. " Zij past het beste bij Zundert en in de door de gemeenteraad vastgestelde profielschets", zo stelde de commissie.


Gedreven

Joyce Vermue is geboren in Zeeland en woont in IJzendijke (gemeente Sluis). Sinds juli 2017 is zij werkzaam als strategisch adviseur en teamleider Beleid & Kwaliteit bij de ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen. Daarvoor is zij 1,5 jaar lid geweest van de Tweede Kamer voor de PvdA. De meeste werkervaring heeft zij als manager Beleids- en Bedrijfsvoering en directielid bij de Stichting Maatschappelijk Werk Zeeuws-Vlaanderen. "De vertrouwenscommissie heeft mevrouw Vermue leren kennen als een energieke, dynamische, talentvolle en gedreven jonge vrouw met visie. Samenwerking, de verbinding zoeken en goed luisteren zijn sterke eigenschappen. Ze weet wat er speelt in Zundert en welke uitdagingen er zijn. Daarnaast beschikt zij over het juiste integriteitsgevoel, is meer dan gemiddeld bestuurlijk sensitief, analytisch sterk, is een visionair en heeft een goed ontwikkelde organisatiegevoeligheid." Na de installatie van Vermue zal Zundert op dat moment de jongste burgemeester van Nederland hebben.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief