Foto: VV Zundert

Sacha Gommers kandidaat-voorzitter VV Zundert

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Clubman Sacha Gommers heeft zich kandidaat gesteld voor het voorzitterschap van VV Zundert, zo meldt het bestuur van de club. Naar verwachting vindt tijdens de algemene ledenvergadering medio oktober de benoeming van Gommers plaats.


De wederzijdse interesse dateert al van drie jaar geleden. Toen eind november 2016 Fred Verheijen een tweede termijn voor maximaal twee jaar als interim-voorzitter op zich nam, begon gelijk ook de zoektocht naar een definitieve opvolger. Al in deze fase werd met door het bestuur Sacha Gommers gesproken, die zich gevleid voelde. Op dat moment echter had hij te veel andere activiteiten om handen, welke hem zouden beletten om het voorzitterschap op de juiste te kunnen invullen.

Droomkandidaat

Tijdens de hierop volgende zoektocht bleef Sacha Gommers de gewenste droomkandidaat. Toen hij recentelijk opnieuw werd benaderd, gaf hij aan dat de tijd er nu wel rijp voor was. Gommers wordt omschreven als een echte teamspeler die mensen kan verbinden, die goed kan luisteren en die beslissingen durft te nemen. Ook wordt hij een graag geziene en goede vertegenwoordiger van de club genoemd. Het huidige bestuur spreekt zijn volle vertrouwen uit in de beoogde nieuwe voorzitter.

Activiteiten

Sacha Gommers was in zijn jeugd als voetballer actief bij Moerse Boys en VV Wernhout. Via een uitstapje naar het cafévoetbal bij D'n Hoek belandde hij uiteindelijk op sportpark De Wildert. Hier speelde hij, met een onderbreking, tot vorig seizoen in diverse seniorenteams. Verder was hij actief als jeugdleider en was hij lid van de activiteiten commissie. Hiernaast maakte Gommers onderdeel uit van de bouwcommissie die zich bezighield met de realisatie van de huidige kantine. Verder zette hij zich in voor het vermaarde E- en F kamp. Inmiddels heeft hij als portefeuillehouder Selectie alweer jaren zitting in de Technische Commissie. Zijn partner Esther speelde voorheen bij het damesteam van VV Zundert en zette zich daarna in allerlei rollen en taken als vrijwilligster in voor de vereniging. Hun beide kinderen, Lotte en Rob, voetballen nog steeds bij VV Zundert. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief