Foto: Peter Houtepen

Trappistenbier met Klein Zundertse glaasjes voor burgemeester op afscheidstour

KLEIN ZUNDERT - Op haar afscheidstournee door de gemeente was burgemeester Leny Poppe-de Looff samen met haar man Piet vrijdagochtend te gast in Klein Zundert.


De Dorpsraad Klein Zundert schotelde het echtpaar een ontbijt voor in café Schuttershof, waarbij het tweetal steeds opnieuw aanschoof aan een ander tafeltje om in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van de diverse verenigingen uit Klein Zundert. Voorzitter René Bastiaansen van de Dorpsraad bood haar tijdens het ontbijt twee cadeaus aan: een mandje trappistenbier met klein Zundertse glaasjes en twee dagen overnachten samen met haar man bij de paters in de abdij om helemaal tot rust te komen. 

Na het ontbijt werd ook nog een bezoek gebracht aan basisschool Sint Antonius, waar Leny Poppe-de Looff voorlas aan de kleuters. De burgemeester is van origine kleuterjuf.

Zondag vervolgt de burgemeester haar afscheidstournee in Achtmaal. Op zondag 16 juni is Rijsbergen aan de beurt. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Vakman

Zundert

Meerdere vacatures

Etten-Leur

ADL-assistenten

Bergen op Zoom Bergseplaat

Bezorger / Installateur

Oss

Bezorgers

Teteringen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief