Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie.

Vier bekeuringen bij snelheidscontrole op Achtmaalseweg

  Politie

ZUNDERT - De politie heeft woensdagochtend op de Achtmaalseweg tussen Achtmaal en Zundert een snelheidscontrole gehouden. Hierbij werden vier bekeuringen uitgeschreven. De controle werd gehouden naar aanleiding van het dodelijke ongeval van zaterdagavond. 


Tijdens de snelheidscontrole werden in totaal 45 voertuigen gecontroleerd. Er werden uiteindelijk vier bekeuringen uitgeschreven voor te snel rijden. Op de Achtmaalseweg is de maximum snelheid 60 kilometer per uur.

Twee van de automobilisten die een bekeuring kregen reden 81 kilometer per uur, een andere reed 87. De snelste snelheid die werd gemeten was 91 kilometer per uur. De politie kondigt aan dat er de komende tijd meer snelheidscontroles zullen plaatsvinden op wisselende tijden in de gemeente Zundert. 

Bij het ernstige ongeluk op de Achtmaalseweg kwam zaterdagavond een 27-jarige man om het leven. Zes andere mensen raakten gewond. Alle slachtoffers zijn afkomstig uit Rijsbergen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief