Afbeelding
Foto: Gemeente Zundert

Dump Company neemt intrek op bedrijventerrein Molenzicht

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Het Zundertse bedrijf Dump Company gaat uitbreiden en investeert in de bouw van een groter bedrijfslocatie op bedrijventerrein Molenzicht. Piet Utens, wethouder Economie, is verheugd met de investering en feliciteerde de eigenaren van Dump Company maandag hoogstpersoonlijk met deze mijlpaal tijdens de officiële start van de bouw.

Dump Company, nu nog gevestigd aan de Katerstraat in Zundert, is gespecialiseerd in de verkoop van leger- en campingmateriaal, vintage kisten, outdoor kleding en schoenen. Er is ook een verhuurafdeling voor veldbedden, legertenten en attributen voor gebruik op filmsets, in theaters of op feesten. "Er is heel veel mogelijk en daar heb je ruimte voor nodig. Daarom kiezen we voor groei op bedrijventerrein Molenzicht. Wij hebben gekozen voor Molenzicht omdat het een wat kleinschaliger terrein is en heel goed bereikbaar is vanaf l overal in Nederland en België. Het nieuwe pand is ongeveer 1000 m2 inclusief een verdieping daarboven op. In het pand komt meer ruimte voor de winkel en 200 m2 is gereserveerd voor de inpakafdeling van de webwinkel", aldus Jan Markveld en Chris-Jan van Hees. Zij zijn de heren achter Dump Company: "We delen dezelfde passie en zodoende kwamen we elkaar negen jaar geleden op hetzelfde pad tegen. Inmiddels hebben we ruim 100 contacten in binnen- en buitenland opgebouwd en gaan we nu dus uitbreiden".

Trots

Het bedrijventerrein Molenzicht is ca. 17.000 m2 groot en Dump Company is het tweede bedrijf dat de aankoop van een kavel heeft afgerond. "Ik ben trots dat wederom een bedrijf uit onze gemeente ervoor heeft gekozen om te investeren binnen onze gemeente. De verwachting is dat dit jaar op alle kavels een start wordt gemaakt met de bouw van nieuwe panden," aldus wethouder Piet Utens.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief