Foto: Gemeente Zundert

Welzijnspenning Gemeente Zundert voor Cees Gommers

  Algemeen,Nieuws

ACHTMAAL - Cees Gommers uit Achtmaal heeft dinsdag de Welzijnspenning van de Gemeente Zundert ontvangen vanwege zijn jarenlange verdiensten voor de Zundertse maatschappij. Dat gebeurde tijdens het Agmaols Cabaret in MFA 'Gouw Hart . Burgemeester Leny Poppe-de Looff reikte hem het kleinood uit.


Cees Gommers stopte twee weken geleden als bestuurslid van de KBO Achtmaal, waar hij sinds 2008 actief was. In zijn tijd als bestuurslid was hij betrokken bij het in ere herstellen van het Kerkepad tussen de Oude Buisse Heide en Wallsteijn, waardoor het pad toegankelijk is voor wandelaars. Tevens kwam er mede op zijn initiatief een Praothuis, een rustplaats op de kruising Buntweg-Roosendaalsebaan. Door zijn enthousiasme en gedrevenheid is de organisatie gegroeid tot wat het nu is.

Buurtschap Achtmaal

Zijn maatschappelijke betrokkenheid reikt verder. Zo was hij tussen 2000 en 2005 vice-voorzitter van Flobert-Gilde St. Cornelius. Sinds zijn pensionering staat hij jaarlijks in de dahliavelden voor buurtschap Achtmaal. Hiernaast helpt hij bij het onderhoud van de tuinen rondom de kerk, pastorie en het kerkhof. Dit alles doet Gommers met een lach op zijn gezicht en een vriendelijk woord voor eenieder. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief