Foto: Los Paja Brava

Los Paja Brava naar Van Gogh Live

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - PocoZ (Popcollectief Zundert) houdt in het weekend van 6 en 7 juli 2019 weer het gratis toegankelijke, zomerse muziekfestival Van Gogh Live tijdens de Zomer van Zundert. De organisatie licht alvast een tipje van de sluier op met de bekendmaking van de headliner op zaterdag: Los Paja Brava.


De headliner komt uit Rotterdam. Het zevenkoppige gezelschap brengt een explosieve mix van cumbia, rock, ska en surf welke je gegarandeerd doet dansen. Er mag dus een feestje worden verwacht. Op zondagmiddag staat 'Zunderts Fabricaat' op het programma, met lokaal en regionaal talent, tegelijkertijd met de creatieve markt SPULplein. Traditiegetrouw vindt het tweedaagse evenement, vol Zundertse gezelligheid en live muziek, weer plaats op het van Vincent Goghplein, onder het toeziend oog van de in brons gegoten Vincent en Theo van Gogh. De volledige line-up wordt de komende maanden bekend gemaakt via www.facebook.com/pocoz.zundert. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief