Foto: Addo Sprangers

Achtmaal maakt zich op voor jaarlijks Dorpsfeest

  Algemeen,Nieuws

ACHTMAAL - Traditiegetrouw wordt op de tweede zondag van september het jaarlijkse Dorpsfeest Achtmaal gehouden. Komende zondag is het zover.


Vanaf 12.00 uur is er een gevarieerd programma, waarbij verschillende Achtmaalse verenigingen zich presenteren zich. Voor de kinderen zijn er verschillende attracties. Daarnaast zijn er diverse optredens. In het MFA Achtmaal wordt een fototentoonstelling met als thema 'communie' gehouden. Hiernaast kunnen de brommers van de deelnemers aan de brommerrit van de Achtmaalse Brommer Club worden bekeken  De heemkundige kring komt uitleg geven over stambomen. Het Dorpsfeest Achtmaal leent zich echter ook uitstekend voor zo maar een praatje en gezelligheid. De activiteiten vinden plaats op het Gouwe pleintje en in de Pastoor de Bakkerstraat tussen de Van den Berghstraat en de Achtmaalseweg.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>