Trekkertrek Zundert voortaan als Powerpulling Zundert door het leven
Foto: Charles Luijten

Trekkertrek Zundert voortaan als Powerpulling Zundert door het leven

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Trekkertrek Zundert heet voortaan Powerpulling Zundert. Met een nieuwe look, een nieuw logo en een aantal nieuwe krachten in de organisatiemoet het evenement in de toekomst nóg meer spektakel bieden, zo is de verwachting.


Al blijven sommige zaken heel vertrouwd. Zo is de 'oude' organisatie van het voormalige Trekkertrek Zundert - aangevuld met een aantal verse krachten - 'gewoon' de club die het nieuwe evenement Powerpulling Zundert verder gestalte gaat geven. Ook blijft de huidige locatie van de twee wedstrijdbanen aan de 'eigen' Stuivezandseweg in Klein Zundert gehandhaafd. Wel krijgt het wedstrijdterrein een update.

Nieuwe start

De wijziging van naam en logo van het evenement biedt volgens de organisatie meer mogelijkheden om ook in de toekomst een diversiteit aan spektakel te bieden op de banen. Met Powerpulling Zundert wordt dit jaar dus een nieuwe start gemaakt. De wedstrijd voor dit jaar is samen met de Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie (NTTO) vastgesteld op zaterdag 27 juni vanaf 15.00 uur. Naast de standaard landbouwklasse haken de Sport 4500 en Supersport klasses 3400,3600 en 4500 aan. Dat geldt eveneens voor de Standard XL 8,0 ton klasse. Als extra spektakel wordt bovendien gezorgd voor enkele echte Prostock machines. Uiteraard worden de bezoekers van het evenement ook andere vormen van ontspanning aangeboden, onder andere via de befaamde Power Afterparty met DJ Gijs.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>