Oude Buisse Heide - hoe mooi is het in onze gemeente!
Oude Buisse Heide - hoe mooi is het in onze gemeente! Foto: Riet Pijnappels

Weer inschrijving mogelijk voor PRET Handdruk

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Wie heeft een leuk, innovatief idee wat recreatie en toerisme in Zundert bevordert, of op een andere wijze Zundert promoot?

Stichting PRET, Platform Recreatie en Toerisme, probeert Zundert steeds aantrekkelijker te maken voor de bezoeker van buiten de gemeentegrenzen. De 4 toeristische pijlers, Van Gogh, Corso, Historisch Groen en Zundert Trappist worden samen met de evenementen in de gemeente onder de aandacht gebracht in op de website www.zininzundert.nl. De informatie is ook te vinden door de app’ Zin in Zundert’ te downloaden. Door samenwerking wordt gebouwd aan verbetering van het toeristisch aanbod. PRET kan dat niet alleen. Daarom reikt de stichting een aanmoedigingsprijs van € 500 uit aan individuen of organisaties die een activiteit bedenken waarmee Zundert extra bezoekers van buiten kan aantrekken. Inmiddels zijn over drie jaar verdeeld al 15 nieuwe initiatieven beloond met een PRET Handdruk. Dat betekent een substantiële vergroting van het scala aan activiteiten, routes en informatie over de gemeente Zundert.

Tot 15 oktober kunnen weer projectplannen worden ingediend voor een PRET Handdruk. De plannen worden beoordeeld door het bestuur van PRET. Tijdens de eerstvolgende netwerkbijeenkomst op 6 november a.s. in de Koutershof in Rijsbergen worden de beste voorstellen gepitcht. Een inschrijfformulier voor de PRET Handdruk kan worden gedownload worden op de website van de gemeente Zundert (zoekterm PRET).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief