Het bestuur van de Fancy Fair en de kandidaten van Miljoenenjacht.
Het bestuur van de Fancy Fair en de kandidaten van Miljoenenjacht. Foto: Erwin Martens

Fancy Fair Feestweekend schenkt opbrengsten aan goede doelen

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Afgelopen zaterdagavond werden diverse goede doelen uit Rijsbergen blij gemaakt met een gulle gift, welke zijn opgehaald tijdens het Fancy Fair Feestweekend 2018.

Het is inmiddels alweer bijna een maand geleden, het Fancy Fair Feestweekend. Hét Feestweekend waarvan de opbrengsten volledig naar de goede doelen gaat. De opbrengsten zijn opgesomd, en de geldbedragen zijn verdeeld onder diverse goede doelen. Het bestuur organiseerde afgelopen zaterdagavond een soort Miljoenenjacht voor de organisaties die mee mochten delen in de opbrengsten. Ieder mocht een geldkoffer uitkiezen, waarin de verschillende cheques verdeeld waren. In totaal is er een bedrag van €7.000,- uitgereikt.

Afscheid bestuursleden

Tijdens deze avond is ook afscheid genomen van bestuursleden Per-Ivar van den Buijs en Cornel de Koning. Zij hebben afgelopen jaar voor de laatste keer als bestuurslid geholpen aan de organisatie van het Feestweekend.

Verdeling bedrag

Het bedrag is verdeeld onder de goede doelen die jaarlijks een cheque in ontvangst mogen nemen: Stichting Tashi Delek, Stichting Let the Children Play, Vakantie voor iedereen, de Zonnebloem, Foundation Care For All en de Rijsbergse St. Bavokerk. Dit jaar heeft de Fancy Fair nog een schenking extra gedaan aan een ‘nieuwkomer’. Avoord is namelijk bezig met een crowdfunding actie om in het Rijserf een BeleefTV te kunnen aanschaffen. Een BeleefTV is een interactief en veelzijdig product dat is ontwikkeld ter activiering en stimulatie van ouderen met dementie. Met minimale begeleiding kunnen zij interactie spellen doen, muziek luisteren, foto’s bekijken enzovoorts.

Dankzij de medewerking van alle sponsors, vrijwilligers en omwonenden heeft de Fancy Fair deze bedragen kunnen schenken. Zij wil dan ook iedereen ontzettend bedanken die zijn/haar steentje bijgedragen heeft!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief