ZHC MD1.
ZHC MD1. Foto: Frans van Dun

Stijle leercurve ZHC MF1 mix

Sport en vereniging

ZUNDERT - Zaterdagochtend 24 november mochten de jongens en meiden van het MF1 mix team aantreden bij DDHC in Raamsdonksveer, de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft alweer. Wat was het koud!

Handschoenen en lange broeken moesten uit de kast gehaald worden. Als warming-up werd tikkertje gedaan met de coaches op het grasveld naast het kunstgras. Met een aangepaste strategie begonnen we aan de wedstrijden omdat belangrijke speelsters als Nynke van den Nouweland, Saar Hereijgers en Milou Vergouwen afwezig waren.

De F speelt twee wedstrijdjes van 15 minuten op een kwart veld. Op veldje 1 mochten doelpuntenkanon Helen Mattheessens, stofzuiger Daan Rombouts, overzichthoudende Lotte van der Peijl en bikkelende Lone de Beer hun kunsten vertonen. De laatste was zelfs pas 2 dagen uit het gips met haar enkel. Zij speelden een superieure eerste wedstrijd en wonnen met dikke cijfers. De tweede wedstrijd ging net zo goed, maar toch werd verloren.

Op veld 2 speelden de beweeglijke Fenne Antonissen, nieuweling Dieke de Rooij en het gevreesde duo broer en zus Caetlin en Caspian Cornelis. Zij speelden de eerste wedstrijd heel goed tegen hun beste team, wat eindigde in een gelijkspel. De tweede wedstrijd werd gewonnen. Totaal had DDHC ons toch te pakken met 9-7. Maar wat een goede wedstrijden zijn er gespeeld. Vergeleken met de eerste wedstrijd zijn deze jongens en meiden heel erg gegroeid. Er wordt dan ook al gesproken van een zeer stijle leercurve en een mooie hockeytoekomst! Er wordt strak op de man/vrouw verdedigd en er worden mooie aanvallen opgezet waarbij er ook nog eens wordt overgespeeld. Dank trainster Naomi voor de trainingen. Fijn dat je dat ook weer in de zaal gaat doen op zaterdagochtend zodat we er in maart weer klaar voor zijn!

Kampioenen Najaar 2018

Drie teams zijn kampioen geworden op de velden van de Zundertse Hockey Club ZHC, de E6-1 mix, MD1 en MD2. Van harte gefeliciteerd!.

Hiermee is het herfst seizoen voorbij en kunnen de teams die zich hebben opgegeven voor de zaal zich klaar gaan maken voor de zaal competitie, allemaal veel succes.

Uitslagen zaterdag 24 november

DDHC MF2-ZHC MF1 (mix),

ZHC M6E1 (mix)-Gilze Rijen M6E2 4-4

Gilze Rijen M6E1-ZHC M6E1 3-1

ZHC M8E1-Oudenbosch M8E1 1-8

ZHC MD2-Zwart Wit MD7 4-0

ZHC MD1-Push MD10 2-3

Push MC8-ZHC MC1 3-1

Warande MB5-ZHC MB1 0-5

Tilburg MA7-ZHC MA1 10-0

Uitslagen zondag 25 november

ZHC D1-Made D2 1-2

Walcheren H1-ZHC H1 12-0



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief