Foto: RTL

Inwoners Zundert jagen op miljoenen bij Linda de Mol

ZUNDERT - Vijftig inwoners van Zundert uit het postcodegebied 4881 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in de tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'.


Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. De opnames vinden op vrijdag 8 maart plaats in de MediArena Studio's in Amsterdam, vlakbij de Amsterdam ArenA, het stadion van Ajax.

De vijftig inwoners van Zundert zijn dan samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Van de 500 aanwezigen maakt er één kans om de studio als miljonair te verlaten. Die persoon neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat op kan lopen tot wel vijf miljoen euro.

Of inwoners van Zundert daadwerkelijk in de prijzen zijn gevallen, is zondag 24 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief