Afbeelding
Foto: Charles Luijten

Bijeenkomst over cultuurplatform in gemeente Zundert

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Gemeente Zundert houdt komende woensdag een informatieavond over het op te richten cultuurplatform in de gemeente Zundert. Iedereen die beroepsmatig of vrijwillig werkzaam is in de kunst- en cultuursector van de gemeente Zundert wordt nadrukkelijk uitgenodigd.

Zundert krijgt een cultuurplatform, zo luidt het voorstel van een werkgroep uit de lokale, culturele sector. In 2017 presenteerde de gemeente Zundert de cultuurnota Garen op de Klos. Hierin zijn aanzetten gegeven tot een actief cultuurbeleid. Na de presentatie ging een brede groep van vrijwilligers aan de slag om de nota 'handen en voeten' te geven. Het leidde onder meer tot een cultuuragenda voor 2018. Intussen is in de werkgroep de behoefte ontstaan aan een cultuurplatform, een orgaan met concrete taken en verantwoordelijkheden.

Aanmelding

De informatiebijeenkomst komende woensdag plaats in De Koutershof  aan de Koutershof 4 in Rijsbergen. Ontvangst vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur start het programma dat duurt tot ongeveer /22.00 uur. Na afloop van het programma is er een borrel. Belangstellenden wordt verzocht zich aan te melden.Dit kan door een e-mail te sturen naar l.verstraten@zundert.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief